Tegenwoordig kinderkleding

kinderkledingVeel ouders zullen het met mij eens zijn: het kopen van kinderkleding kan een erg moeilijke activiteit zijn. Toch is het een terugkerend iets. Je kinderen groeien alsmaar en groeien dus ook steeds weer uit hun kinderkleding. De kinderkleding slijt overigens ook opvallend snel. Bovendien gaat er ook nog wel eens kinderkleding kapot, wanneer je kinderen bijvoorbeeld blijven haken achter iets scherpt.

De moeilijkheidsgraad van het kopen van nieuwe kinderkleding, heeft verschillende niveaus:

1.     Aan de ene kant kan het ontzettend moeilijk zijn om met je kind te gaan winkelen. Wanneer een kind iets ziet, wilt hij of zij het hebben. Wanneer je als ouder het hier niet meer eens bent (bijvoorbeeld omdat het de sexy is, de kinderkleding niet gepast is of te duur is), is het bijna onmogelijk om je kind hiervan te overtuigen. Winkelen voor nieuwe kinderkleding met je kind is geen pretje.

2.     Waar vind je nog mooie, duurzame, stevige en gepaste kinderkleding die je kind ook nog eens mooi vindt? Dat is erg lastig.

Maar we kunnen elkaar hierbij een beetje helpen. We kunnen namelijk ideeën en tips uitwisselen. Daar kan iedereen beter van worden. Dat is een beetje het doel van deze website. Wat betreft het kopen van kinderkleding zal ik in dit artikel wat tips geven.

Tip 1: Koop kinderkleding online

kinderkledingWaarom zouden we nog erop uitgaan met onze kinderen om allerlei verschillende kinderkleding winkels te bezoeken? Dit duurt lang, is vermoeiend en bovendien moet je steeds weer met je kind is discussie over waarom iets wel of niet goed bij je kind zou passen. Na een tijdje raken zowel jij als je kind gefrustreerd en geïrriteerd. Daar kan je relatie met je kind ook nog eens onder gaan leiden. En waarom zou je eigenlijk? Pak het makkelijker aan.

Een fantastische oplossing die ik recent heb ontdekt, is het online winkelen. Mijn kind en ik zijn enorm fan van Amazingkids.nl. Hier hebben ze een ontzettend grote selectie aan kinderkleding. Verschillende merken, stijlen, soorten en maten. Je kind blij, jij blij. Zo werkt het toch?

Bovendien is het een online winkel in kinderkleding. Je kunt dus vanuit je huis, vanaf je computer gaan winkelen. Geen uren meer door het winkelcentrum lopen. Geen snikhete paskamers meer. Geen overvolle winkels waar iedereen graait naar kleding. Gewoon lekker thuis. Je kunt gemakkelijk zoeken en bent daardoor zo klaar. Heerlijk.

Tip 2: Laat je kind zelf kinderkleding kiezen uit een selectie

kinderkledingDe volgende tip is een vervolg op tip 1. Ik heb het toegepast en het bevalt me prima. Ik weet wat mijn kind mooi vindt en welke kinderkleding merken ze prefereert. Ik doe dus het volgende. Ik ga zelf op zoek naar kinderkleding voor mij kind. Ik probeer kleding te kiezen waarvan ik denk dat mijn kind het mooi vindt, maar wat ook kinderkleding is die ik goedkeur. Dus gepast en binnen het budget. Ik maak een grote selectie aan kledingstukken en sla deze allemaal op. Natuurlijk kies ik de merken die mijn kind graag wilt.

Vervolgens laat ik mijn kind selecteren welke kledingstukken ze wilt kopen. Ze mag er dan bijvoorbeeld 5 kiezen of tot een bepaald bedrag. Het werkt ontzettend goed. Ze kan kiezen wat ze wilt, maar binnen de grenzen die ik van tevoren heb gesteld.

Published by